MA - VRIJ 09:00 - 17:00

Over Hilhorst Hulpmiddelen

Hilhorst Hulpmiddelen is een SEMH erkend leverancier van therapeutische elastische kousen (TEK), in de volksmond beter bekend als steunkousen. De erkenning van ons bedrijf waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

Zo beschikken wij onder meer over een officiële klachtenprocedure. Bekijk hier meer informatie. Al ruim 40 jaar zijn wij uw vertrouwde leverancier van elastische kousen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aan- en uittrekhulpmiddelen voor elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen. Zie voor meer informatie bijvoorbeeld de pagina’s elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen.

Hilhorst Hulpmiddelen werkt met goed opgeleide professionals die een hoog niveau van dienstverlening nastreven.
Met de zorg die wij leveren vinden wij het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de therapeutische effectiviteit van de compressiehulpmiddelen en wat mensen kunnen en willen.

team-hilhorst

Maak kennis met het team van Hilhorst Hulpmiddelen

Nancy Faber

Nancy Faber - Hilhorst

Compressiespecialist
Ik ben Nancy Faber-Hilhorst en ben de praktijkeigenaar. Voor mij is het belangrijk dat er een gezellige en professionele sfeer in de praktijk hangt, waarbij onze cliënten zich op hun gemak voelen. Als de cliënt zich op zijn gemak voelt, is het immers makkelijker een gesprek te voeren en daarmee de zorgvraag sneller helder te krijgen. Omdat er in de wereld van de compressiezorg veel veranderingen plaatsvinden, volg ik voortdurend verschillende opleidingen en cursussen, waardoor ik mij met recht compressiespecialist kan noemen. Bij Hilhorst Hulpmiddelen kunnen we u dan ook voorlichten en voorzien van alle mogelijke vormen van compressiezorg. Hierover vindt u verder op de website meer informatie.
Patricia de Haan

Patricia de Haan

Compressiespecialist
Mijn naam is Patricia de Haan. Sinds januari 2017 werk ik bij Hilhorst Hulpmiddelen. Jarenlang ben ik inkoper geweest bij een farmaceutische groothandel, waardoor ik goed thuis ben in de medische wereld. Door contact met verschillende farmaceutische leveranciers en mijn eigen interesse heb ik veel kennis opgedaan over medische producten. Daarnaast ben ik sportmasseur. Als sportmasseur weet je veel over het menselijke bewegingsapparaat. Massage werkt nauw samen met de bloedcirculatie, waardoor dit goed aansluit bij mijn werkzaamheden als compressiespecialist. Graag ben ik u van dienst.
jolanda

Jolanda Gerritsen

Compressiespecialist
Ik ben Jolanda Gerritsen. Ik ben een vrolijke, sociale en behulpzame medewerker met ruime werkervaring als compressietherapeut. Variatie en uitdaging in mijn werk is voor mij een must. Werkplezier en samenwerking staan bij mij hoog in ‘t vaandel. Dat mijn hart binnen de zorg ligt, dat is zeker! Daarnaast is het één van mijn kwaliteiten om de cliënt op zijn gemak te stellen.

Klachtenprocedure

Hilhorst Hulpmiddelen neemt klanttevredenheid serieus. Daarom hebben we een samenwerking met het onafhankelijke platform erisietsmisgegaan.nl voor onze klachtenregeling. Bij Hilhorst streven we naar uitmuntendheid in onze dienstverlening, maar we begrijpen ook dat er soms zorgen of klachten kunnen ontstaan. Door gebruik te maken van erisietsmisgegaan.nl kunnen klanten hun klachten op een transparante en onpartijdige manier indienen. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen snel en eerlijk op te lossen, waardoor we onze service voortdurend kunnen verbeteren en klanttevredenheid kunnen waarborgen.

info@erisietsmisgegaan.nl

Van Weedestraat 3
3761 CA, Soest
Postbus 3045
3760 DA, Soest