Over Hilhorst Hulpmiddelen

Hilhorst Hulpmiddelen is een SEMH erkend leverancier van therapeutische elastische kousen (TEK), in de volksmond beter bekend als steunkousen. De erkenning van ons bedrijf waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

Zo beschikken wij onder meer over een officiële klachtenprocedure. Deze is op aanvraag beschikbaar. Hiervoor zijn wij aangesloten bij de klachtencommissie van de NVCZ, bereikbaar via info@NVCZ.nl

Al ruim 40 jaar zijn wij uw vertrouwde leverancier van elastische kousen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aan- en uittrekhulpmiddelen voor elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen. Zie voor meer informatie bijvoorbeeld de pagina’s elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen.

Hilhorst Hulpmiddelen werkt met goed opgeleide professionals die een hoog niveau van dienstverlening nastreven.

Met de zorg die wij leveren vinden wij het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de therapeutische effectiviteit van de compressiehulpmiddelen en wat mensen kunnen en willen.

Maak kennis met het team van Hilhorst Hulpmiddelen

Nancy Faber

Nancy Faber

Compressiespecialist

Ik ben Nancy Faber. Sinds januari 2009 werk ik als compressiespecialist bij Hilhorst Hulpmiddelen. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, waardoor we u bij Hilhorst Hulpmiddelen kunnen voorzien van alle mogelijke vormen van compressiezorg.

Toen ik begon was de praktijk van Elly Hilhorst, mijn moeder. Sinds januari 2012 mag ik het met trots mijn praktijk noemen. Omdat Elly in september 2016 met pensioen is gegaan, heeft Hilhorst Hulpmiddelen een nieuw team.

Henriëtte van der Laan

Henriëtte van der Laan

Compressiespecialist

Ik ben Henriëtte van der Laan en sinds september 2017 bij het team van Hilhorst Hulpmiddelen. Jaren heb ik een praktijk voor oefentherapie Cesar gehad waar ik ruime ervaring heb opgedaan in de gezondheidszorg en specifiek het behandelen van patiënten met aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat en de spieren. Hierdoor heb ik een prima achtergrond voor de werkzaamheden bij Hilhorst Hulpmiddelen. 

Afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt in een praktijk voor huid- en oedeemtherapie waar ik onder andere verantwoordelijk was de bestellingen van compressiehulpmiddelen als elastische kousen. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan in deze branche. 

Ik ben iemand die erg graag met mensen werkt. Belangrijk voor mij is het om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van anderen. Daar ga ik voor. 

Patricia de Haan

Patricia de Haan

Compressiespecialist

Mijn naam is Patricia de Haan. Sinds januari 2017 werk ik bij Hilhorst Hulpmiddelen. Jarenlang ben ik inkoper geweest bij een farmaceutische groothandel, waardoor ik goed thuis ben in de medische wereld.

Door contact met verschillende farmaceutische leveranciers en mijn eigen interesse heb ik veel kennis opgedaan over medische producten.

Daarnaast ben ik sportmasseur. Als sportmasseur weet je veel over het menselijke bewegingsapparaat. Massage werkt nauw samen met de bloedcirculatie, waardoor dit goed aansluit bij mijn werkzaamheden als compressiespecialist. Graag ben ik u van dienst.