Over Hilhorst Hulpmiddelen

Hilhorst Hulpmiddelen is een SEMH erkend leverancier van therapeutische elastische kousen (TEK), in de volksmond beter bekend als steunkousen. De erkenning van ons bedrijf waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

Zo beschikken wij onder meer over een officiële klachtenprocedure. Deze is op aanvraag beschikbaar. Hiervoor zijn wij aangesloten bij de klachtencommissie van de NVCZ, bereikbaar via info@NVCZ.nl

Al ruim 40 jaar zijn wij uw vertrouwde leverancier van elastische kousen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aan- en uittrekhulpmiddelen voor elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen. Zie voor meer informatie bijvoorbeeld de pagina’s elastische kousen en alternatieve compressiehulpmiddelen.

Hilhorst Hulpmiddelen werkt met goed opgeleide professionals die een hoog niveau van dienstverlening nastreven.

Met de zorg die wij leveren vinden wij het belangrijk om een goed evenwicht te vinden tussen de therapeutische effectiviteit van de compressiehulpmiddelen en wat mensen kunnen en willen.

Maak kennis met het team van Hilhorst Hulpmiddelen
Nancy Faber - Hilhorst

Nancy Faber - Hilhorst

Compressiespecialist

Ik ben Nancy Faber-Hilhorst en werk vanaf 2009 bij Hilhorst Hulpmiddelen. Sinds 2012 mag ik het met trots mijn praktijk noemen.

Omdat er in de wereld van de compressiezorg veel veranderingen hebben plaatsgevonden, heb ik tijdens mijn carrière veel opleidingen en cursussen gevolgd waardoor ik mij met recht compressiespecialist kan noemen.

Bij Hilhorst Hulpmiddelen kunnen we u dan ook voorlichten en voorzien van alle mogelijke vormen van compressiezorg.

Hierover vindt u verder op de website meer informatie.

Naast mijn werk ben ik moeder van twee lieve dochters en vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te kokkerellen.

Patricia de Haan

Patricia de Haan

Compressiespecialist

Mijn naam is Patricia de Haan. Sinds januari 2017 werk ik bij Hilhorst Hulpmiddelen. Jarenlang ben ik inkoper geweest bij een farmaceutische groothandel, waardoor ik goed thuis ben in de medische wereld.

Door contact met verschillende farmaceutische leveranciers en mijn eigen interesse heb ik veel kennis opgedaan over medische producten.

Daarnaast ben ik sportmasseur. Als sportmasseur weet je veel over het menselijke bewegingsapparaat. Massage werkt nauw samen met de bloedcirculatie, waardoor dit goed aansluit bij mijn werkzaamheden als compressiespecialist. Graag ben ik u van dienst.

Sasja van Stalenhoef

Sasja van Stalenhoef

Compressiespecialist

Ik ben Sasja Stalenhoef en ik ben sinds september 2019 werkzaam bij Hilhorst Hulpmiddelen.

Om mij nog beter te bekwamen in alle vormen van compressiezorg ben ik bezig met de opleiding tot compressiespecialist.

Mijn doel is om de beste zorg op maat te kunnen bieden.

Daarnaast ben ik moeder van twee heerlijke kinderen, is mijn hobby fotografie en vind ik het fijn om met mijn hond lange wandelingen te maken in de bossen van Soest.